menuclose

Achter de schermen newborn fotoshoot aan huis

Jullie hebben natuurlijk al vele belden van een eindresultaat gezien. Maar hoe komt nou zo’n beeld tot stand? Het is natuurlijk ook erg interessant om te zien hoe zo’n shoot in z’n werking gaat.

Het is belangrijk om al tijdens de zwangerschap een reservering voor de newbornfotoshoot te maken. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste is er dan gegarandeerd plek. Bij elke boeking houd ik rekening met de baby die dan eventueel geboren zouden kunnen worden. Dit houd in, dat wanneer jullie mij bellen om te vertellen dat de baby is geboren, dat ik dan jullie makkelijk in kan plannen. De twee voordeel is dat je na de bevalling ook niet meer op zoek hoeft te gaan naar een fotograaf. Dit kan een tijdrovende bezigheid zijn. En na de bevalling wil je eigenlijk alle tijd aan je kleintje spenderen. Het nadeel van een fotograaf zoeken na je bevalling kan leiden tot een teleurstelling. Er worden vele shoots ruim van te voren geboekt en soms zijn er weken vooruit geen plek voor een “last-minute” fotoshoot.

Deze beelden zijn gemaakt door een collega fotografe Silvie tijdens een newbornfotoshoot aan huis.

achter-de-schermen_0002

achter-de-schermen_0001achter-de-schermen_0003achter-de-schermen_0005achter-de-schermen_0006

Wil je alvast een reservering maken? Klik dan hier voor meer informatie

 

Volg mij op instagram