menuclose

Liefde & Zonsondergang

In Nederland kan het best lastig zijn om een prachtige “zonsondergang loveshoot” in plannen. Negen van de tien keer moet dit een dag van te voren. Dat komt natuurlijk door het weer en dat kunnen we helaas niet bestellen.

Een loveshoot staat natuurlijk in het teken van de liefde. Want liefde is wat ons bij elkaar brengt en liefde zorgt ervoor dat altijd samen willen zijn. Zo’n love-shoot kan natuurlijk best een beetje spannend. Waarschijnlijk staat er niet iedere dag iemand jullie te fotograferen, terwijl jullie een strandwandeling maken. Maar die spanning gaat vaak heel snel wel.

Wanneer jullie gaan trouwen in zo’n fotoshoot een hele goede oefening. Plus het is een fijne manier om voor de fotograaf jullie beter te leren kennen. Zo kunnen we alvast wat poses uit proberen. Ik raad het altijd aan om deze fotosessie voor jullie trouwdag in te plannen. Jullie zullen zien dat na de loveshoot jullie een stukje zelfverzekerder zullen zijn. Dit allemaal geeft een goede boost voor op jullie trouwdag. Het is een win-win situatie.

Voor de locatie hoeft het natuurlijk niet op het strand te zijn, maar als het op het strand is, dan is dit weer dan toch helemaal geweldig!

loveshootloveshootloveshootloveshootloveshoot

Volg mij op instagram