menuclose

Zwangerschapsfotografie op het strand

Het is zo gaaf wanneer ik weer een aanvraag krijg voor zwangerschapsfotografie op het strand. Het is natuurlijk dan wel even afwachten wat het weer gaat doen en wellicht wordt de fotoshot dan zelfs op het laatste moment nog ingepland. Want mooi weer is nog maar afwachten. En negen van de tien keer lukt het ook gelijk in een keer om de shoot uit te voeren en enkele andere keer zal de shoot verzet worden.

Wat leuk dan ook om horen dat klanten af en toe bijzondere accessoires mee willen nemen. Zoals een zelfgemaakte bloemenkrans. Wat een geweldige aanvulling op de zwangerschapsfotoshoot. Ook een stukje rijden, in dit geval naar Bergen aan Zee, is voor mij geen absoluut probleem. Gek genoeg doet een fotograaf al gauw best veel voor een mooie foto, want dit wordt dan uiteindelijk je visitekaartje.

Wanneer jullie ook zo’n te gekke en unieke zwangerschapsfotoshoot willen, dan gaan we dit natuurlijk samen uitwerken tot een goed concept. Ik sta voor alle ideeën open en denk met jullie mee.

Geniet van deze fantastische reportage op het strand van Nederland.

zwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strand

Volg mij op instagram