menuclose

Babyfotografie Nieuw-Vennep

Ook als een baby iets ouder is dan 3 weken, kan een newborn fotoshoot ook makkelijk uitgevoerd worden. Natuurlijk tellen er hier verschillende factoren aan mee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een te vroeg geboren baby. In deze gevallen kan de newborn fotoshoot nog makkelijk 2-3 weken na de uitgerekende datum worden uitgevoerd. Ook het gewicht van de baby en de verloop van de bevalling spelen een belangrijke rol. De fotograaf rekent meestal aan de hand van alle informatie de juiste dag voor de newborn fotoshoot uit. Want sommige pasgeboren baby’s hebben nu eenmaal een moeilijkere start dan de andere. Dat is helemaal niet erg, maar dit is zeker iets waar een newborn fotograaf rekening mee dient te houden. Het is ten alle tijden belangrijk om rust tijdens de fotoshoot te bewaren en met veel tederheid geduld baby’s te behandelen. Alleen dan kun je die geweldige beelden maken.

Deze jonge man was al ruim 3 weken oud en wat een heerlijk gezichtje heeft hij. Zijn papa en mama zijn natuurijk super trots en daarom hebben we ook nog extra beelden met de kersverse ouders gemaakt.

babyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennep

 

Ben je in verwachting en wil je ook graag super toffe beelden van jullie pasgeboren baby laten maken? Bekijk dan hier mijn portfolio.

Volg mij op instagram