menuclose

Gezinsfotoshoot Elswout

gezinsfotoshoot elswout

Ook al was een die dag best fris, hebben we toch een prachtig uurtje uit kunnen kiezen voor een leuke gezinsfotoshoot bij een van de prachtigste locaties bij mij in de buurt namelijk Landgoed Elswout.

Hier kun je lekker wandelen, rennen, spelen en zelfs hertjes eten geven. Dat is zo ontzettend gaaf! Deze twee stoere en dappere jongens vonden het geweldig. Na een klein rondje te hebben gelopen en leuke spelletjes te hebben gedaan hadden we het wel een beetje koud, maar het resultaat is prachtig.

Binnenkort zullen de bomen groener worden en de bloesem aan de takken verschijnen. Dan wordt deze locatie nog mooier en met het juiste licht zelfs een beetje sprookjesachtig.
gezinsfotoshoot elswoutgezinsfotoshoot elswoutgezinsfotoshoot elswoutgezinsfotoshoot elswoutgezinsfotoshoot elswoutgezinsfotoshoot elswout

Volg mij op instagram