menuclose

Newborn fotograaf hoofddorp

newborn fotograaf hoofddorp

Dit prinsesje wilde in eerste instantie niet slapen en dat vind ik ook helemaal niet erg. Want zulke mooie ogen mogen ook gefotografeerd worden. Het is weliswaar fijner wanneer een baby de hele fotoshoot doorslaapt, maar dat is zeker geen vereiste. Meestal vallen ze toch in slaap en kan ik de routine aan beelden gewoon afmaken. Tijdens newborn fotoshoot maak ik ook graag detailfoto’s van bijvoorbeeld kleine voetjes of kleine vingertjes. Deze beelden zijn ook zo schattig en teder om te zien. Hierbij let ik graag op bijzondere elementen, zoals lange wimpers of een een uitstekende voetje. Dit alles maakt jullie baby uniek en dit wil ik graag voor jullie vast leggen.

newbornfotograaf hoofddorpnewbornfotograaf hoofddorpnewbornfotograaf hoofddorp

Volg mij op instagram