menuclose

Zwangerschapsfotografie in de winter

Ook in de winter kun je bijzonder mooie foto’s buiten maken. Natuurlijk het is koud en fris. Misschien zelfs te vroeg in de ochtend, maar kijk dan wat voor geweldig mooie beelden je kan creëren in een winterlandschap. Een zwangerschapsreportage is daar een mooi voorbeeld van.

Bij de Haarlemmermeese bos in Hoofddorp heb je genoeg mooie plekken waar je prachtige foto’s kan maken. Maar als je mooi licht wil tijdens je fotoshoot, dan wordt de afspraak rond de zonsopgang of zonsondergang gepland. Want alleen dan snijd de zon de lucht zo mooi, dat je zelfs een magisch effect krijgt.

Zo hebben we tijdens deze zwangerschapsfotoshoot erg getroffen met het weer. Het was wat fris, met zelfs een klein beetje sneeuw, maar mooi zonnig.

zwangerschapsfotografie hoofddorpzwangerschapsfotografie in de winterzwangerschapsfotografie hoofddorpzwangerschapsfotografie in de winterzwangerschapsfotografie hoofddorp

 

Volg mij op instagram