menuclose

Lifestyle newborn fotografie, wat is dat?

Wat is lifestyle newborn fotografie en wat is anders bij deze newborn fotoshoot?

Bij lifestyle fotografie neem ik alleen mijn camera mee. Bij zo’n fotoshoot worden de foto’s van jullie pasgeboren baby en het gezin in jullie eigen omgeving gemaakt. Bijvoorbeeld bij jullie op de bank, of in de slaapkamer op jullie bed. De baby kan in zijn eigen kleertjes gefotografeerd worden. Er worden dan verschillende beelden gemaakt, zoals hoe de baby in zijn eigen ledikant ligt. Natuurlijk is het ook leuk om te knuffelen met de baby. Of bij voorkeur kunnen jullie ook een bad-momentje doen. Voeden en verschonen, ook dat hoort erbij. Alle momenten leg ik dan voor jullie vast. Zelfs jullie huisdieren worden erbij betrokken.

Bij deze jonge man ben ik eind december geweest voor een lifestyle newbornfotoshoot. Het gezin was al een beetje gewend aan de nieuwe situatie en de kleine man werd natuurlijk extra in de watten gelegd. De grote broer was helemaal weg van zijn broertje, dat is altijd heel erg schattig te zien. Zie hier het resultaat 🙂

lifestyle newbornfotografie Hoofddorplifestyle newbornfotografie Hoofddorp
lifestyle newbornfotografie Hoofddorplifestyle newbornfotografie Hoofddorplifestyle newbornfotografie Hoofddorplifestyle newbornfotografie Hoofddorp

Willen jullie liever een life-style newborn fotoshoot in plaats van een gestylde newbornshoot?

Geef dit dan aan tijdens de reservering.

Volg mij op instagram