menuclose

Newborn fotograaf Nieuw-Vennep| Kleine Duuk

Bij newbornfotografie komt er veel bij kijken, inmiddels heb ik dit al meerdere keren verteld. Als newborn fotograaf ben je altijd van de baby afhankelijk. Dit komt omdat je ze simpel weg niet kan dwingen om iets te doen. Het zijn kleine super mensjes die ook een eigen willetje hebben. En of je nou graag wil dat ze gaan slapen of niet, wanneer een baby daar geen zin in heeft, dan lukt het ook niet. Enige wat er dan nog overblijft is veel geduld hebben. Rustig doorgaan met wat je graag zou willen doen. Uiteindelijk lukt het altijd wel. Het is absoluut geen ramp als een baby niet wil slapen. Sterker nog foto’s met hun ogen open, zijn ook heel gaaf. Ook dit maakt vormt het karakter van de baby.

Duuk vond het duidelijk allemaal veel te interessant en wilde eigenlijk geen oog dicht doen, maar uiteindelijk moest hij het toch toegeven. Wat een strakke blik in zijn ogen, alsof hij al jaren zo voor de camera poseert.

Prachtig mooi mannetje 😀

newbornfotograaf nieuw-vennepnewbornfotografie nieuw-vennepnewbornfotograaf nieuw-vennepnewbornfotografie nieuw-vennep

Ben je in verwachting en willen jullie ook zo’n toffe newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en de informatie omtrent de newborn shoot.

Volg mij op instagram