menuclose

Newbornfotograaf Nieuw-Vennep

Eerst mocht ik een prachtige zwangerschapsreportage met de ouders van Annabelle gemaakt. Daarna heb ik nn december de newbornfotoshoot van Annabelle mogen doen. Wat leuk om haar dan eerst in de buik van mama mee te maken en daarna haar eindelijk te ontmoeten. Wat een prachtig mooi meisje! Heel veel geluk voor jullie mooi gezin! 😀

Tijdens de fotoshoot was Annabelle wel een beetje onrustig, maar dat is niet erg. Het komt wel vaker voor dat sommige baby’s zijn op de dag van de newborn fotoshoot wel eens wat onrustiger zijn. Als newborn fotograaf weet ik daar heel goed op in te spelen en daar rekening mee te houden. Uiteindelijk vallen de meeste baby’s in slaap en kan ik gerust mijn fotosessie af maken. Wanneer ik aan huis kom voor een fotoshoot, dan kan ik de papa en mama foto’s bij jullie in eigen omgeving maken, zoals jullie dit hieronder kunnen zien. Deze manier van fotograferen valt onder Life-style fotografie. Hierbij worden dan de beelden in jullie eigen huis gemaakt, bijvoorbeeld in de slaapkamer of de babykamer. Bij life-style fotografie is het fijn om een kamer te gebruiken waar veel lichtinval is, zodat we mooie beelden kunnen maken.

newbornfotograafnewbornfotograafnewbornfotograaf nieuw-vennepnewbornfotograaf nieuw-vennep

 

Volg mij op instagram