menuclose

Kinderfotograaf Berkel en Rodenrijs

In de winter is het niet altijd mooi weer en met hele kleine kinderen kun je beter binnen fotograferen. In dat geval kan ik aan huis komen om binnen foto’s te maken. Maar jullie zijn natuurlijk ook welkom in mijn studio te Lisse. Omdat kinderen dan in hun eigen omgeving zijn, zijn ze vaak toegankelijker en veel meer op hun gemak. Voor dit gezin ben ik naar Berkel en Rodenrijs gereden. Ze wilden graag foto’s van hun kindjes en ook een paar foto’s samen. Super fijn als ik dan een hele serie kan maken met twee ontzettend lieve kinderen.

kinderfotograaf berkel en rodenrijskinderfotograaf berkel en rodenrijskinderfotograaf berkel en rodenrijskinderfotograaf berkel en rodenrijskinderfotograaf berkel en rodenrijskinderfotograaf berkel en rodenrijs

Volg mij op instagram