menuclose

Ieder moment van geluk bewust beleven

Fotograferen en creatief bezig zijn, zal al vroeg in mijn vingers.

In 2011 heb ik besloten om in opleiding bij de Foto Academie te Amsterdam te gaan. Al vrij snel ben ik er achter gekomen dat mijn hart bij kinderen en pasgeboren kindjes lag. Ik ben toen voor mezelf begonnen en opende in mijn eigen bedrijf genaamd: Lera Fotografie.

Omdat fotografie een vak wat nooit uitgeleerd is, volg ik regelmatig workshops en kom ik samen met collega’s om mezelf verder te ontwikkelen en ook om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Tijdens mijn fotosessies ben ik voornamelijk bezig om spontane momenten vast te leggen. Pure momenten die direct uit jullie hart komen. Liefdevolle blikken, tedere aanraking, een gemeend knuffel of een schattige glimlach. Dit alles maakt het leven prachtig en deze momenten zullen we herinneren en koesteren.

Jammer genoeg vervagen onze herinneringen in ons hoofd en gelukkig blijven de foto’s ons eraan herinneren. Met het vastleggen van de geschiedenis voor onze kinderen en hun kinderen is dit voor mij het grootste drijfveer.

Niets is mooier dan een spontaan moment. Dat moment wanneer een ouder zijn kind oprecht omhelst of het moment wanneer jullie Ja tegen elkaar zeggen. Of het moment wanneer jullie gezin kompleet werd.

Ik maak graag voor jullie een herinnering voor altijd.

Wellicht tot binnenkort?

Liefs Victoria

Volg mij op instagram