menuclose

Trouwalbum voor jullie herinneringen

Jullie trouwdag is voorbij en jullie trouwfoto’s staan op een usb stick. Wat helaas vaak gebeurt is, dat deze usb in een lade verdwijnt. Wanneer jullie familie op bezoek komt, dan willen jullie graag de trouwfoto’s laten zien. Dan is het toch super gaaf, als jullie een luxe trouwalbum tevoorschijn kunnen halen!

Zo’n trouwalbum is een echte “eyecatcher” en geeft jullie mooiste herinneringen weer. Met zo’n trouwboek zullen jullie nog jaren genieten van jullie geweldige trouwdag.

Graag maak ik zo’n trouwalbum voor jullie. Op deze manier krijgen jullie een prachtige en blijvende herinnering voor vele jaren.

Alle trouwalbums worden digitaal opgemaakt en in overleg met jullie samengesteld. Nadat jullie een goedkeuring hebben gegeven wordt deze besteld.

Elke album wordt met de hand gemakt, ingebonden en nagekeken. De bladen zijn extra dik en de foto’s worden op echt fotopapier afgedrukt. Ik werk met albums met de zogenaamde lay-flat techniek. De pagina’s vallen mooi plat en dat is ideaal om foto’s over twee pagina’s te laten doorlopen, zonder hinderlijke naad.

Het trouwalbum is in twee verschillende maten te verkrijgen: 25 x 25 cm en 30 x 30 cm. Uiteraard zijn er ook vele soorten kaften te bestellen, verschillende kleuren en uitvoeringen.

Graag laat ik jullie alle opties zien tijdens ons kennismakingsgesprek.


 

Volg mij op instagram