menuclose

Werkwijze en tarieven voor bruidsfotografie

Voor de bruiloft

Om een goed beeld van jullie en jullie wensen te krijgen maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Tijdens ons gesprek bespreken we jullie plannen en ik noteer jullie wensen. Ik denk met jullie mee en geef jullie wat tips. Als trouwfotograaf vind ik het erg belangrijk dat we op een lijn zitten en dat er een klik is tussen ons. Want alleen dan kan ik de leukste beelden voor jullie maken.

Love-shoot

Hebben jullie mij voor meer dan 10 uur geboekt? Dan krijgen jullie een Love-shoot t.w.v. € 249,- cadeau. Zo’n love-shoot is een fijne manier om elkaar nog beter te leren kennen. Jullie krijgen tips voor een betere pose en we kunnen alvast aan elkaar wennen. De beelden krijgen jullie uiteraard, deze kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken op jullie trouwkaart of een save-the-date kaart.

Tijdens de bruiloft

Jullie hebben er zo lang er naar toe geleefd en alles is tot in de puntjes verzorgd. Nu is het moment om te genieten! Iedereen is feestelijk gekleed en iedereen doet zijn best om voor jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze bijzondere momenten ga ik voor jullie vastleggen. Zodat jullie de sfeer van de dag nog jaren later kunnen proeven. Jullie zullen mij bijna niet zien en horen en ik zal me zoveel mogelijk onder jullie gezelschap mengen. Op deze manier kan ik jullie mooiste momenten vast leggen.

Na de bruiloft

Na jullie trouwdag ga ik zorgvuldig aan het werk om een mooie selectie  van de beelden te maken. Deze selectie wordt dan bewerkt en gecorrigeerd. Er worden correcties aangebracht om het beste uit de foto’s te halen. Sommige beelden worden zwart-wit geleverd. Ik laat graag mijn artistieke kant erop los.

Trouwalbum

Graag maak ik met de gemaakte beelden een tijdloos trouwalbum voor jullie, welke nog jaren lang plezier zal geven. Deze wordt geheel in overleg met jullie samengesteld.

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in bruidsfotografie, bekijk hieronder de tarieven voor bruidsfotografie en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennnismakingsgesprek.

Volg mij op instagram