Trouwen bij Stadsvilla Sonsbeek te Arnhem

Trouwen bij Stadsvilla Sonsbeek te Arnhem

Waarom zou je bij trouwen Stadsvilla Sonsbeek te Arnhem? Voor mij was het heel duidelijk. Het is een prachtige locatie, midden in de stad. Er is een fantastische park erom heen, waar je verschillende mooie plekken hebt. De service is geweldig en er zijn meerdere kamers voor verschillen activiteiten.

Vorige maand zijn Daphne en Davy daar getrouwd. Wat een geweldige leuke dag was het! Ik ben al vroeg van huis gegaan om op tijd in Arnhem aan te komen. Vaak begin ik met fotograferen van het aankleed moment van de bruid. Zo was ik bij Daphne thuis gekomen en ben ik gelijk aan de slag gegaan. Iedereen was met de voorbereidingen bezig en al gauw kon Daphne haar prachtige trouwjurk aan. Zodra ze klaar was kon Davy zijn Daphne voor het eerst zien. Dit deden ze in de tuin, waar de appelboom prachtig versierd was met linten.

Voor de bruidsreportage zijn we gelijk naar de trouwlocatie door gereden. Omdat het park om de Stadsvilla groot genoeg is en vele mooie plekken heeft, was het een hele fijne locatie voor een trouwreportage. Omdat we al een keer eerder foto’s hebben gemaakt, tijdens de love-shoot, was het nu gewoon van elkaar genieten.

Ceremonie

De ceremonie werd verzorgd door Grietje Pottie, de Vlaamse trouwambtenaar. Het was een geweldig leuke ceremonie met vele grappige momenten. Ook de geloftes werden aan elkaar voor gelezen. Ik blijf dit prachtig vinden! Na het jawoord en een groepsfoto kon iedereen naar boven voor een heerlijk stukje bruidstaart. Tijdens het bruidsdiner werd het bruidspaar met leuke speeches en een filpmje verrast.

De avond begon in de Koepelkerk met een kerkelijke inzegening. Jonny & the Jazzuits hebben de avond muzikaal begeleidt. Omdat de akoestiek in de kerk vaak mooi klinkt, is het dan ook erg fijn om een mooi stem te horen en Jonny heeft een prachtige stem.

De rest van de avond werd met een hapje en een drankje in Tapasbar Retiro afgesloten. Ik weet zeker dat het een leuke avond is geweest, want de rest van de dag was gewoon fantastisch!

Trouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen bij stadsvilla Sonsbeek te ArnhemTrouwen in Koepelkerk te ArnhemTrouwen in Koepelkerk te ArnhemRetiro ArnhemRetiro Arnhem

Menu