Trouwen bij Papa’s Beach House in Hoofddorp

Trouwen bij Papa’s Beach House in Hoofddorp

Trouwen bij Papa’s Beach House in Hoofddorp, bij een authentieke en stoere locatie, welke direct aan het meer in het Haarlemmemeerse Bos zich bevindt. Het is een unieke locatie voor huwelijksfeesten en partijen. Bij deze prachtige locatie hebben Remco en Sandra elkaar het ja-woord gegeven. Ik kan jullie verzekeren dat het een top dag is geweest met vele mooie en emotionele momenten.

Ook dit keer ben ik bij de bruidegom begonnen met het fotografen van het aankleed moment. Remco was samen met z’n ouders thuis, toen ik arriveerde. Het aankleden van mannen duurt vaak niet zo lang, daarom sta ik vaak al na 20 min weer buiten. En zo was Remco ook al vrij snel klaar en kon ik weer in de auto, op weg naar Sandra. Bij haar ouders thuis was zij al in de make-up en iedereen was gezellig aan het voorbereiden. Nadat Sandra klaar was met aankleden kwam Remco haar ophalen. Omdat het huis een leuk balkon boven heeft, heeft Sandra zich even vanaf het balkon laten zien. Wat een originele en leuk manier van de “first-look”.

Vervolgens zijn wij naar het Haarlemmermeerse bos gereden in Hoofddorp. Daar kregen wij van de locatie een golfkar tot onze beschikking. Op deze manier konden wij een heel rondje om het meer doen. Dit is natuurlijk niet alleen maar leuk, maar ook nog eens super handig. Zo kun je meerdere mooie plekken op zoeken. Helaas moesten wij ook nog een beetje schuilen voor de regen. Maar in de golfkar was dit natuurljk super fijn.

Na de bruidsreportage werd er geluncht en daarna begon de ceremonie. Er werden mooie woorden gezegd en er kwamen ook wat gelukstraantjes. Aansluitend was er een receptie met een onwijs toffe “sweet table”. Deze werd door Patisserie Chocolaterie Vermeer verzorgd. Het was niet alleen prachtig om te zien, maar het rook en smaakte heerlijk!

Voordat we naar Sassenheim voor het huwelijksdiner zijn vertrokken, hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt. Het diner werd in het Grand Café A-Muze te Sassenheim gehouden. Wat een leuke en mooie locatie voor een privé diner. Hier heeft het bruidspaar heerlijk met hun daggasten gegeten en zijn ze met leuke cadeaus verrast. Daarna hebben ze een leuke feestje gehad. Het was een geweldige dag om nooit te vergeten! Ik wens jullie heel veel geluk samen!

trouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorpbruidsfotografie haarlemmermeersebosbruidsfotografie haarlemmermeersebosbruidsfotografie haarlemmermeersebostrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorppatisserie chocolaterie vermeer lissepatisserie chocolaterie vermeer lissetrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorptrouwen bij papa's beach house in hoofddorpgrand cafe a-muze sassenheimgrand cafe a-muze sassenheimgrand cafe a-muze sassenheimgrand cafe a-muze sassenheim

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een bruidsfotograaf?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Menu