Trouwen bij Landgoed Groenendaal te Heemstede

Trouwen bij Landgoed Groenendaal te Heemstede

Wat is toch Landgoed Groenendaal te Heemstede een prachtige locatie om te trouwen! Deze locatie ligt midden in het prachtige Groenendaalsebos. Wisten jullie dat het restaurant meerdere zalen heeft? Je kan daar bijvoorbeeld buiten trouwen en eigenlijk de hele dag met je gasten door brengen. Je eet in de ene zaal, feest in de andere… dat is toch geweldig!

Vorige maand zijn Kevin en Linsey daar getrouwd. Hoewel de weersvoorspellingen voor die dag vrij goed waren, was het in de ochtend toch een beetje regenachtig. Gelukkig was dit niet de hele dag zo. Want buiten trouwen was gewenst en gelukkig kon dit zoals gepland doorgaan.

Wanneer mijn dag bij de bruidegom kan beginnen is het altijd een feestje. Mannen zijn vaak ook al in de feeststemming. Kevin had zijn vrienden om te helpen met het aan kleden. Ze aten rustig een broodje en hadden leuke verhalen te vertellen. Al gauw kon ik door naar Linsey.

Linsey had al een prachtige bruidskapsel en make-up laten doen. Haar prinsses-achtige jurk ging aan en nu was het dan eindelijk zo ver. Het was tijd voor de “first-look”. Kevin arriveerde in een prachtige auto en iedereen verzamelde zich bij de carport. Kevin draaide met zijn rug naar de gasten toe. Linsey kwam naar buiten en na het aftellen kon hij omdraaien om zijn prachtige bruid te zien. Wat een leuk en spannend moment.

Na de bruidsreportage was het tijd voor de officiële ceremonie. Buiten, onder de zon en in het bijzijn van familie, vrienden en collega’s hebben ze tegen elkaar “JA” gezegd.

Na de ceremonie werd het bruidspaar uitbundig gefeliciteerd en er werd een bruidstaart aangesneden. Natuurlijk was niet zo maar een een taart. Deze taart werd gemaakt door Taart Delight, de eigenaresse is een hele lieve vrouw en ook nog eens de moeder van de bruid.

Avond

Het diner werd opgediend en er werd smakelijk gegeten. De gasten vermaakten zich en er werd door de vaders gespeecht. Na een lekker dessert was het tijd voor een knalfeest. De feestavond werd geopend door een prachtige openingsdans, met mooie dansmoves.

Het was een geweldige dag met vele prachtige momenten om nooit te vergeten.

Geniet van het leven en van elkaar!!!

trouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetaart delight nieuw-venneptrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstedetrouwen landgoed groenendaal heemstede

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf?

Bekijk hier de mogelijkheden en neem dan contact met mij op.

Menu