Trouwen Huys Dever te Lisse

Trouwen Huys Dever te Lisse

Kennen jullie ‘t Huys Dever in Lisse al? Het is een soort kasteeltje wat al eeuwen bestaat. Het is een kleine, maar zo gezellige en leuke trouwlocatie. Wanneer je met een niet al te grote groep gasten bent, is dit een fijne plek welke veel uitstraling heeft. Hier zijn Frank en Mavis in oktober getrouwd.

Hun trouwdag begon, zoals bij de meeste bruidsparen met het op halen van de bruid bij het ouderlijk huis. Omdat ze elkaar ook vaak op het speelpleintje naast het huis zagen, leek het hun leuk om daar ook gelijk de “first-look” te doen. Op de versierde schommel ging Mavis zitten wachten totdat Frank haar voor het eerst zag. Wat een bijzonder leuk en emotioneel moment!

Voordat de ceremonie begon, hebben wij bij ‘t Huys Dever eerst wat foto’s gemaakt. Eerst binnen bij de aangestoken open haard en daarna buiten. Het weer was lekker warm en dus kon dit prima. Later bleek dat het die dag de sahara zand in de lucht hing, wat voor een bizarre oranje zon zorgde. Daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt.

De ceremonie was zeer aandoenlijk, er werd veel gelachen en zelfs tot aan de tranen toe. Na de felicitaties en het maken van groepsfoto’s is iedereen naar de Murphy’s Law gereden, waar de taart al klaar stond om aangesneden te worden. Na een drankje en een stuk heerlijke taart konden wij nog even naar buiten om nog wat extra beelden te maken met de ondergaande zon. En met die prachtige gloed, was dit natuurlijk een plaatje geworden.

Voor mij zat mijn dag erop, maar het bruidspaar en het gezelschap heeft nog een geweldige avond beleefd.

trouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lissetrouwen huys dever te lisse

 

Ga jij ook binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk hier de mogelijkheden en mail me gerust voor de beschikbaarheid.

Menu