Trouwen bij Olmenhorst in de boomgaard

Trouwen bij Olmenhorst in de boomgaard

Hendrik en Lisanne zijn op de veel geliefde datum 07-07-2017 getrouwd bij Olmehorst. Toen ze op kennismakingsgesprek kwamen was het voor mij al snel duidelijk, dat het een gezellige en leuke dag zou worden. Hun plannen waren super leuk en de uitgekozen locatie was ook heel gaaf. Ze hadden gekozen voor Landgoed Olmenhorst te Lisserbroek. Het is een boomgaard, waar ze meerdere fantastische plekken hebben om te trouwen. Natuurlijk is buiten trouwen het allerleukst, maar het weer is niet iets wat je kan bestellen.

Op vrijdag ochtend ben ik naar Lisanne gereden, waar ze samen met haar familie al lekker aan het voorbereiden was. De sfeer was relaxed en gezellig, iedereen had er super veel zin in.

Toen Lisanne klaar was en iedereen naar buiten gingen om Hendrik te zien aankomen, werden we allemaal verrast met een motorstoet. Hendrik kwam in een Ford Mustang onder begeleiding van een groep motorrijders. Dat was een geweldige aankomst, die niemand had verwacht. Hij kon niet wachten om zijn prachtige bruid op te halen. Wat een mooi moment was dat.

Na een kleine hap en een drankje is het hele gezelschap richting het landgoed vertrokken. Daar verwachten al een aantal gasten het bruidspaar. Omdat het weer werkelijk geweldig was, kon de ceremonie buiten gehouden worden. De trouwplek werd sprookjesachtig versierd door Style of Kesz. Het was een mooie ceremonie met veel gelach en stralende gezichten. En zo hebben Hendrik en Lisanne tussen de appelbomen het ja-woord aan elkaar gegeven.

Na de ceremonie was het tijd voor toost en taart. Nu konden de gasten lekker bij kletsen en hun felicitaties uitbrengen. Vlak voor het diner hebben we nog leuke groepsfoto’s gemaakt. We hebben daarna ook nog een kleine bruidsreportage gemaakt rondom het boomgaard.

De avond begon met een bruidsdiner aan een lange tafel buiten. Heerlijke gerechten en ontspannen gezichten. Veel gelach en veel plezier. Kortom het was een geweldige dag, welke niet snel vergeten zal worden.

trouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorsttrouwen bij olmenhorstTrouwen bij Olmenhorst in de boomgaardtrouwen bij olmenhorst

Menu