Bruidsfotografie Heemstede | Oude slot

Bruidsfotografie Heemstede | Oude slot

bruidsfotografie heemstede

Wanneer je in april gaat trouwen heb je kans op vele mooie plekken waar bloemen zijn uitgekomen en bomen in bloesem staan. Zo hebben we op de trouwdag van Joost en Carina een paar geweldige mooie plekken ontdekt en daar de foto’s gemaakt.

De hele week voor hun trouwen werd er regen voorspeld, maar al met al hebben we maar weinig druppeltjes mee gemaakt. En gelukkig maar, want in de regen fotograferen is niet altijd leuk. Het weer was wel een beetje fris, waardoor we soms tussen de foto’s door even een jas of een deken om moesten doen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Joost kwam in een spectaculaire auto zijn aanstaande bruid bij hun thuis ophalen. Wat een geweldig leuke trouwauto hebben ze geregeld een MG Midget. Na het ophaal-moment, zijn we gelijk doorgereden voor de bruidsreportage. Eerst zijn we onderweg gestopt om de bovenstaande foto te maken. Ik had dit plekje op de heen weg al gespot en hoopte voorzichtig dat we op te terug weg langs zouden rijden. Dat was het geval. Snel hebben we de auto’s geparkeerd en deze geweldige foto gemaakt. We zijn ook bij de Hageveld College geweest. Daar heeft het bruidspaar elkaar leren kennen.

Nu was het tijd om snel naar het Oude slot te gaan, want daar verzamelden de gasten al. In het knusse kapel van het Oude slot, hebben ze Ja-woord gegeven. Nu was er tijd voor een stukje taart en een lekker glas champagne in de Theeschenkerij, welke ernaast ligt. Hier werd het bruidspaar verrast met warme en lieve woorden en bijzondere cadeaus van familie en vrienden. Tussen de koffie en thee hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt.

Het bruidsdiner werd boven gehouden en al snel was het tijd voor het avond feest. Heb bruidspaar maakte entree met hun trouwauto en kon daarna hun fantastische bruidstaart gaan aansnijden. Onder de begeleiding van de band Plunck werd het feest geopend met een openingsdans. Zo werd de avond super gezellig en met veel gelach door gebracht.

bruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slotbruidsfotografie heemstede oude slot

1 comments
  • Frits Burghart3 juni 2017 - 17:48

    Schitterend mooie foto’s…ReplyCancel

Menu