Bruidsfotograaf Lisse

Bruidsfotograaf Lisse

bruidsfotografie lisseTrouwen in de maand december kan best betoverend zijn. Zeker als het weer ook nog eens mee werkt. Vincent en Joyce hebben de hele dag gestraald en gelachen. Het was dan ook ontzettend leuk om deze dag voor ze vast te leggen.

Op een of andere manier blijf ik het op haal moment heel gaaf vinden. Er is altijd toch een moment van spanning aanwezig, met aansluitend een moment van ontspanning. Voor mij is dit een geweldig moment om vast te leggen.

De bruidsreportage hebben we eerst in het centrum van Lisse gemaakt. Daarna zijn we naar het Tussenstation in Lisse gereden. Het Tussen Station is een oude treinstation welke nu als een restaurant is ingericht. Dat was echt een hele leuke locatie voor de fotoshoot.

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis te Lisse. De bruid werd weggegeven door haar vader, terwijl er begeleidend muziek op viool werd gespeeld. Natuurlijk hebben ze ja tegen elkaar gezegd en daarna van ringen gewisseld.

Na een toeterend onthaal buiten is het hele gezelschap naar de Proeverij gelopen waar een geweldig mooie taart is aangesneden. Er werd nog heerlijk getoost en leuke toespraak gehouden. Alle gasten konden genieten van een stukje taart en een heerlijk glaasje champagne.

Ik wens Vincent en Joyce een fantastisch leven samen 🙂

bruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lissebruidsfotografie lisse

Volg mij op

Menu