Trouwfotograaf Bodegraven

Trouwfotograaf Bodegraven

trouwfotograaf bodegraven

Wat een ontzettend relaxte dag heb ik met Jan en Tanja beleefd. Ze zijn in oktober getrouwd en we hebben een geweldig mooie dag gehad. In de ochtend kleedden zij thuis samen aan. De jongens wachten beneden op de bruid en wat waren ze verrast toen Tanja van de trap af kwam. Ze zag er schitterend uit. In een nabij geleden park hebben we een leuke reportage gemaakt. Daarna vertrokken ze met z’n vieren in een bakfiets naar het restaurant Bij Robbert waar de daggasten al verzamelden. Wat een leuke aankomst zo met de bakfiets!

Het was inmiddels tijd voor het diner. Alle aanwezige kinderen mochten gezamenlijk aan een lange tafel achter in de zaal eten. Ze hadden daar genoeg vertier met spelletjes, film en cadeau’s. Zo konden de ouders ook rustig samen met het bruidspaar van een heerlijke maaltijd genieten.

Omdat de ceremonie op loopafstand van het restaurant zich bevindt zijn het bruidspaar en de gasten te voet naar de Lutherkerk gegaan. Hier stonden nog meer gasten te wachten en nu was het tijd voor de ceremonie. Uiteraard hebben ze allebei volmondig “Ja” gezegd. Bij het verlaten van de kerk werden er sterretjes afgestoken en kon iedereen weer terug naar het restaurant voor de avond feest. Het bruidspaar verraste de gasten met een mooie openingsdans en al gauw stond iedereen lekker te swingen. Het was een dag om nooit te vergeten.

Lieve Jan en Tanja, ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen!

trouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraventrouwfotograaf bodegraven

trouwfotograaf bodegraven

Volg mij op

Menu