Trouwen Vlietzigt Rijswijk

Trouwen Herberg Vlietzigt Rijswijk

trouwen-vlietzigt-rijswijk_0005Trouwen bij Vlietzigt Rijswijk, wat een geweldige dag hebben Ellen en Martin beleefd!

Tijdens onze kennismaking vertelden zij mij dat Martin helemaal gek is van auto’s en dat ze daarom ook heel graag de bruidsreportage bij museum Louwman  wilden gaan doen. Dat was natuurlijk een geweldige uitdaging, want in een museum is het vaak best donker.

Nadat Martin zijn Ellen had opgehaald, zijn we samen naar het museum gereden. We kregen daar een rondleiding en we mochten vaak wat dichter bij de auto’s staan. Na een uurtje te hebben gefotografeerd, zijn we richting de herberg gereden. Daar waren vrienden en familie al verzameld. We hebben eerst wat groepsfoto’s gemaakt in de tuin en daarna werd er gezellig samen gegeten. Al gauw begonnen de andere gasten te komen.

Nadat alle gasten zich hadden verzameld was nu eindelijk tijd voor de plechtigheid. Dankzij het prachtige en warme weer kon deze gewoon buiten gehouden worden. De herberg heeft een schattige tuin speciaal voor bruiloften ingericht.

De ceremonie was best ontroerend en er werd hier en daar best een traantje gelaten. Na hun Ja-woord werden de ringen uitgewisseld en al gauw kon iedereen het bruidspaar feliciteren. Ze werden ook nog eens verrast met wat bellenblaas. En onder genot van een glaasje champagne werd de bruidstaart genuttigd. Hierna kon het feest gaan beginnen en ik weet zeker dat het een top avond is geweest.

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen.

trouwen louwman museumbruidsreportage bij museum Louwmantrouwen louwman museumtrouwen vliezigt rijswijkTrouwen Herberg Vlietzigt Rijswijktrouwen vliezigt rijswijktrouwen vlietzigt rijswijktrouwen vliezigt rijswijktrouwen vliezigt rijswijktrouwen vliezigt rijswijktrouwen vliezigt rijswijktrouwen louwman museum

Volg mij op

Menu