Boerderij bruiloft

Bruidsfotografie op een boerderij

boerderij bruiloftAls je op een prachtige boerderij woont, dan is het heel gaaf als je daar dan ook bijna alles doet op je trouwdag. Toen Bart en Eveline bij mij op kennismakingsgesprek kwamen, werd het mij al snel duidelijk dat het een een leuke locatie zou zijn. En dat was het ook. De boerderij werd leuk aangekleed met strobalen en prachtige bloemen. Er werd een tent opgezet waar twee lange tafels kwamen voor de lunch en er werd een super grote springkussen voor alle kinderen neer gezet.

De ochtend begon bij het bruidspaar thuis, iedereen was al druk bezig met voorbereidingen. De kinderen waren al zo goed als klaar, alleen Eveline en Bart moesten nog aankleden. Omdat het allemaal op een locatie gebeurde, kon ik het aankleed moment van de bruidegom en de bruid doen. Het moment van elkaar voor het eerst zien kon ook gewoon in de woonkamer. Beide heren stonden beneden te wachten op de dames. Hierna zijn we naar Uithoorn gereden voor de ceremonie.

De ceremonie werd in de Thamerkerk in Uithoorn gehouden. Het is dan ook extra leuk als je als bruidspaar door de gasten buiten wordt opgewacht. Na het jawoord en de groepsfoto is de taart aangesneden. Onder genot van een glaasje champagne werd het bruidspaar gefeliciteerd. Nu konden we richting de boerderij waar een heerlijke high tea werd geserveerd.

In een schuur, welke leuk met allerlei accessoires werd versierd, heeft de zus van de bruid een leuke slideshow laten zien met de beelden van vroeger. Dat bracht natuurlijk erg veel gelach met zich mee. De rest van de dag werd hier en daar heerlijk geborreld en gekletst. De kinderen vermaakten zicht prima op de springkussen en ook het bruidspaar heeft een paar keer even er vanaf gegleden.

Het was een geweldige dag! Heel veel geluk samen 😀

boerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij-bruiloft_0011boerderij bruiloftthamerkerk uithoornthamerkerk trouwenboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloftboerderij bruiloft

 

Volg mij op

Menu